06-34769862 info@ganeshayoga.nl

Wekelijkse Meditatie les

Vind je balans

Door bewust te zijn wat er in het hier en nu speelt in lichaam en geest, vind je de weg naar geluk en balans.

Herstel weer snel

Buig psychosomatische klachten zoals: stress, burn-out, druk zijn in je hoofd om naar herstel van lichaam en geest.

Leer stapsgewijs

Leer op jouw tempo mediteren en ontvang handvaten hoe dit stapsgewijs toe te passen in je dagelijkse leven. 

Sfeervolle les

Geniet van de muziek die ik live voor je speel tijdens de meditatie oefeningen om zo nog dieper in meditatie te kunnen gaan.

Krachtige technieken

De methodiek die je leert bevat authentieke krachtige oefeningen vanuit diverse tradities pragmatisch en makkelijk toepasbaar zijn.

Makkelijk te doen

Ongeacht je niveau zijn de oefeningen makkelijk toepasbaar en na enige oefening maak je vorderingen, en pluk je de vruchten van de diverse meditatietechnieken.

Is de meditatie les zowel voor beginners als gevorderden?

Omdat ik toegankelijke meditatie oefeningen geef, die goed te volgen zijn en ook de gewenste resultaten geven voor de beginner en ook de diepgang voor een gevorderde meditator, zijn de lessen voor beide geschikt.

Is mediteren niet zweverig en vaag ?

Absoluut niet! Het is eerder het tegenovergestelde. Mijn ervaring is dat de resultaten gewoon voelbaar zijn in het lichaam en geest en dus heel tastbaar! Waar beginners eerder moeite hebben met het zogenoemde “spirituele” jargon, Maar dit komt natuurlijk omdat deze meditatie kennis uit bepaalde tradities uit Azie stammen. Zodoende ook de benamingen.

Moet ik nog iets specifiek meemen?

Alle benodigde spullen zijn in de praktijkruimte aanwezig. We zitten op comfortabele stoelen. Er zijn ook meditatiedekentjes aanwezig mocht je daar gebruik van willen maken. Mocht je iets specifieks fysiek mankeren? Of speciale wensen hebben? Laat me dit dan even van te voren weten.

Waar vind de meditatieles plaats ?

De meditatieworkshop vind plaats in mijn praktijkruimte aan huis op locatie: Vlaggeschip 18, 4902 CL  in Oosterhout (Noord-Brabant) Wat in de buurt van Breda ligt. 

Hoe lang duurt de meditatie les?

De meditatieles zelf duurt 1 uur,.Maar we drinken ook gezamenlijk een bakje thee en voor of na de les kletsen we gezellig en kunnen er eventueel vragen gesteld worden. Als je in het hier en nu bent vliegt de tijd voorbij, We zitten ook comfortabel wat helpt bij het concentreren op de meditatie.

Wat is je investering voor de wekelijkse meditatie les?

De investering voor 10 meditatie lessen bedraagt € 125,- (inclusief BTW). Deze dient voor aanvang van de workshop betaald te worden, hier stuur ik je na je proefles een factuur voor. Je ontvangt daarna een leskaart van mij.

Wanneer vind de meditatieles plaats?

Er zullen verschillende avonden en ook overdag lessen plaatsvinden. Ik begin met maandag en donderdagavond, maar je kan ook gerust een voorstal aan me doen op welke dag/tijd jou uitkomt. Ik sta ook open voor een les voor een klein groepje van max 5 personen die je zelf uitnodigt (of prive les). Neem gerust hierover contact met me op. 

Moet je wekelijks ook meedoen met de les?

Om de Meditatie lessen een blijvend effect te geven en jij jezelf kan ontwikkelen is het belangrijk dat je in ieder geval voor de 10 wekelijkse lessen aanwezig kan zijn.  Je intentie en het feit dat je wekelijks ook daadwerkelijk tijd hiervoor hebt is wel belangrijk.

Volg me op Facebook
Telefoon

06-34769862

Adres

Vlaggeschip 18, 
4902 CL Oosterhout (NB)

Pin It on Pinterest

Share This