Meer ruimte in je hart.

In 5 stappen naar meer innerlijke rust.

De eerste en belangrijke stap om stress te reduceren in je leven is dan wel om je hart te openen.

Hier is een hele simpele yogaoefening voor waarbij je gaat staan met de handen tegen elkaar voor de borst. Met de eerste inademing strek je jouw armen naar boven en daarna opzij. Strek daarbij je armen en vingers helemaal uit. En open de borstkas door je schouderbladen tegen de ruggengraat te brengen.

Probeer je mentaal ook open te stellen om positieve energie te mogen ontvangen voor je hart. Je ademt rustig in en uit. Op en gegeven moment voel je een bepaalde tinteling van energie bij je handen die zich verspreid naar je onderarmen, daarna naar je bovenarmen. Je blijft je terwijl concentreren op je hart zodat al die positieve energie daar kan samen komen. De tintelingen die je voelt in je armen worden steeds heviger, er komt steeds meer energie in je lichaam, en tenslotte in je hart.

Je sluit af door de armen te laten zakken en een paar keer diep te zuchten,. Haast letterlijk lucht je jouw hart, en voel ook na de oefening even bewust na bij je hart. Voel dat de zwaarte bij je hart weg is, voel meer openheid.

Pin It on Pinterest