Meer ruimte in je lijf

In 5 stappen naar meer innerlijke rust.

Deze ademhalingstechniek is goed om de duur van zowel de in als uitademing te verlengen en tegelijkertijd het lichaam daarmee helemaal te openen.

Wat deze ademhalingstechniek met je lichaam doet is een energetische zuivering van duizenden subtiele energiekanalen, de zogenaamde Nadi’s (je kan het vergelijken met bloedvaten, maar dan energetisch)

Ga ontspannen zitten met je rug recht en hou je tong ook tegen je gehemelte. Met de inademing probeer je rustig en beheerst “in een lijn” volledig in te ademen tot je niet meer kan. De uitademing doen we in 4 fases waarbij we bij iedere fase een klein beetje uitademen, een seconde de adem inhouden, weer een beetje uitademen, een seconde de adem inhouden,.. etc

Er moet geen gevoel komen dat je snakt naar adem, of dat je onregelmatig een snelle inademing moet doen, dan ben je over je eigen grens heengegaan.

Na 7 van deze ademhalingen, nemen we een korte rustfase en draaien we de techniek om en ademen we in in 4 fases helemaal in en “in een lijn” weer rustig en beheerst helemaal uit. Je kan dit ook 7 volledige ademhalingen doen, keer daarna weer terug naar een rustge en normale ademhaling en voel dan even goed na in je lichaam. Voel dat je meer ruimte in je lichaam gecreerd hebt.

Pin It on Pinterest