06-34769862 info@ganeshayoga.nl

A Spiritual journey of a lifetime

 

 • Wil jij het echte spirituele India ontdekken?

 • Ben je geïnteresseerd in yoga, mantra, meditatie, ayurveda?

 • Zoek je innerlijke rust en wil je werken aan je persoonlijke groei?

 • Ben je gefascineerd door de Hindoeistische en Tibetaanse culturele tradities?

 • Wil jij ook met een kleine groep spiritueel geïnteresseerden op reis?

 • Wil je op een mooie locatie verblijven aan de rivier de Ganges waar de energie zuiver en fijn is?

Hoe anderen de Spirituele India Reis van Ganesha Yoga ervaren hebben.

De spirituele retraite georganiseerd door Misja Vermeulen van Ganesha Yoga heeft me vele mooie inzichten gebracht. Ik heb er connectie gemaakt met mijn vroegere oude zelf. Stukken herkend en stukken losgelaten. Door meditatie en yoga dagelijks te beoefenen kwam ik tot mijn kern. Prachtige ervaring!

De verschillen tussen het Hindoeïsme en het Boeddhisme werden ons duidelijk na bezoek van verschillende tempels. Alles prima georganiseerd door Misja! Deze reis is zeker voor één ieder aan te bevelen die op zielsnivo connectie heeft met India of om het te ontdekken! Namaste.

-Myriam-

 

Hoe anderen de Spirituele India Reis van Ganesha Yoga ervaren hebben.

 

De India retreat van Misja met de andere deelnemers waren zorgvuldig uitgekozen door het universum….
Het spirituele India, voornamelijk Rishikesh en Hardiwar hebben mij veel helderheid /inzichten gebracht.

De Kriya initiatie was voor mij het hoogtepunt van de ganse reis… Alhoewel alles zeer mooi was om te mogen ervaren… Elk item heeft zo zijn hoogtepunten… Het zien van de bedrijvigheden op de straten… tegenover de diepe devotie voor de goden….

Misja heeft ervoor gezorgd dat alles vlotjes verliep en was er steeds van ochtend tot avond met hetzelfde zen gevoel… Dank aan allen voor deze prachtige… Moeilijk onder woorden te brengen spirituele ervaring!!

-Ria van Aert-

Hoe anderen de Spirituele India Reis van Ganesha Yoga ervaren hebben.

Mijn reis naar India was inspirerend en leerzaam. India is echt niet te beschrijven. Het is een land van uiterste. Dit hebben we door Misja in twee weken van alle kanten mogen ontdekken.

Prachtige tempels, yoga, loslaten en mooie mensen. En alles was prima verzorgd. Ik zou het zo weer willen doen.

-Petra Busio-.

Hoe anderen de Spirituele India Reis van Ganesha Yoga ervaren hebben.

Nog nooit in India geweest en geweldige ervaringen/belevingen mogen hebben. Diep respect voor bevolking en hoe zij leven en het “leven” beleven. Nieuwe geweldige vrienden leren kennen en het gevoel dat ik als “rijk” mens weer terug op Hollandse bodem verder ga.

Fijne vriend en vakman als retreate leider Misja is goud waard. Ga zeker terug n keer naar India om verder te exploren

-Rob vd Bemt-

Hoe anderen de Spirituele India Reis van Ganesha Yoga ervaren hebben.

Het is altijd moeilijk om een gevoel of ervaring te verwoorden 🙂 Voor de vijfde keer ben ik naar India afgereisd. Dit keer voor mij met een geheel ander reisdoel. Rishikesh, wat een mooie devote stad gelegen aan de moeder Ganges!
 
Van hieruit onder zorgzame en bezielende begeleiding van Misja, heb ik vele inspirerende (kracht) plaatsen bezocht wat me op vele vlakken heeft geraakt. Dit retreat heeft me nieuwe inzichten verschaft en India van een andere spirituele kant gezien. Voor mij als yogadocent, vond het een bijzonder voorrecht om yogalessen te mogen volgen in de Sivananda Ashram.
Misja en ook alle andere lieve reisgenoten, heel erg bedankt voor deze mooi en inspirerende reis!
Namaste
-Ron Biemans-

Hoe anderen de Spirituele India Reis van Ganesha Yoga ervaren hebben.

Deze reis voelde voor mij als thuiskomen. De geuren, kleuren, smaken, de liefdevolle mensen, de spiritualiteit en het zorgdragen voor elkaar was hartverwarmend. De yoga lessen van Misja met de oefeningen om het hart te openen en de vele prachtige krachtplaatsen zijn ervaringen die ik in mijn hart heb gesloten.

Genoeg van mijn bucketlist mogen strepen en veel met een big smile rondgelopen. Nu langzaam aan het landen in de wereld hier. Bedankt voor de bijzondere reis en de prachtige inwijding in de Kriya Yoga.

In deze hectische maatschappij zal ik altijd een stukje India meenemen. Voor anderen die interesse hebben… Doen! Een absolute aanrader. Een cadeau aan jezelf omdat je het verdiend! Namasté

-Suzanne van Wanrooij-

Hoe anderen de Spirituele India Reis van Ganesha Yoga ervaren hebben.

De spirituele reis naar India overtrof mijn stoutste verwachtingen. Van het begin tot het einde was alles uitstekend verzorgd . Spiritualiteit, de tempels en de Ganges, de temperatuur en de sfeer, de mensen en het heerlijke eten….Rishikesh, all you can wish!

-Shirley-

Over Misja Vermeulen:

India heeft mij altijd al geboeid, en ook zoveel gebracht en gevormd tot wie nu ben en wat ik met mijn leven doe. Ik heb hier verdeeld over verschillende periodes van mijn leven 3 jaar gespendeerd. Van alle plaatsen in India heeft Rishikesh wel een hele speciale plek in mijn hart veroverd. Het is de plek waar mijn innerlijke spirituele reis is begonnen.

Hier heb ik yoga mogen ontdekken, een opleiding hierin mogen volgen en ook nog initiaties in Kriya Yoga mogen ontvangen. Ik heb sitar concerten mogen spelen bij de opening van een tempel en ook tijdens de heilige Ganga Aartri bij de grootste ashram in Rishikesh.

Het reis/retreat programma:

Het reis/retreat programma is zo samen gesteld dat je kennis kan maken met diverse interessante facetten van spiritualiteit binnen de Indiase en Tibetaanse cultuur, te midden van een prachtige spirituele omgeving aan de voet van de Himalayas. Rishikesh is van oudsher een pelgrimsplaats waar de yogi’s worden opgeleid om daarna verder te trekken in de hoger gelegen gebieden om een leven van contemplatie en meditatie te leven. Haridwar is een van de vier plaatsen in India waar eens in de 12 jaar de Kumbha Mela plaats vindt wat de grootste spirituele bijeenkomst op aarde is.

Vlakbij Rishikesh heb je in een Tibetaans dorp een prachtig Tibetaanse klooster op een grote compound staan. Hier kan je genieten van de diverse  mooie kleurrijke tempels met prachtige grote Tibetaanse Stupa. Ik ga je tijdens het retreat in diverse sessies krachtige technieken geven om je innerlijke rust te versterken en lichamelijke en geestelijke blokkades weg te nemen. Ook worden er naast mij experts ingezet op o.a. het gebied van Ayurveda en Trancedental Meditatie.

Naast het retreat programma en uitstapjes laat ik ook voldoende vrije tijd over zodat je zelf op ontdekkingsreis kan gaan en ook van jouw rereat (“treat” betekend vanuit het engels vertaald dan ook traktatie) kan genieten. Als er nog specifieke wensen zijn naast het programma wat je wil doen, zien of leren naast het programma wat ik je aanbiedt, dan kan ik je uiteraard in contact brengen met de juiste mensen zodat jij alles uit jouw India retreat kan halen.

De accommodatie waar je verblijft is juist volgens een luxere westerse standaard (geen Indiaase standaard) en dus netjes en schoon op een goede locatie. Ook kan je op de plekken waar we gaan eten rekenen op uitstekende hygiene zodat de reis ook op culinair gebied plezierig is en blijft. Er volgen uiteraard nog wat leuke verassingen, maar die verklap ik nu nog niet 😉 Ik kan je wel beloven dat het een: “Journey of a Lifetime” wordt. 

Wil je eerst even kennis maken of heb je behoefte aan meer informatie dan kan je vrijblijvend contact met me opnemen om te kijken of dat deze spirituele retreat bij jouw wensen past? Bel of App me gerust op: 06-34769862

 

Spirituele retreat programma India : 14 dagen  

(23 oktober tot en met 6 november 2020)

23 oktober- Dag 1″ Travel day” Reis van Amsterdam/Brussel naar India aankomst in Delhi vroeg in de avond of s’nachts in Delhi (24 okt). Transfer naar hotel.

24 oktober- Dag 2“ Delhi Day Tour” We beleven een mooie dagtrip in Delhi met prive vervoer naar de Lotus Temple- Humayun Tomb- Lodi Garden- Akshardam temple. 

25 oktober- Dag 3. “Himalaya travel day” Vroeg vertrek uit Delhi naar Rishikesh. Genietend van het veranderende landschap van de grote stad naar de voet van de Himalayas komen we laat in de middag aan in het hotel. We hebben een gezamelijk diner en daarna introductie en avond meditatie sessie in het hotel.

26 oktober- Dag 4“Rishikesh Discovery Day”- Yoga sessie en daarna ontbijt in hotel- We gaan met de riksha op pad naar verschillende ashrams en tempels, daarna wandeling van Lakshman Jhula- na gezamelijk diner volgt er een fijne avond meditatie sessie in het Hotel.

27 oktober- Dag 5“ Holy Puja day” Yoga sessie en daarna ontbijt in hotel- S’middags is je tijd vrij in te vullen en s’avonds naar Ram Jhula met een bezoek aan de beroemde Ganga Aartri in de Parmarth Niketan Ashram.

28 oktober- Dag 6 “Indian Music Day” Yoga sessie en daarna ontbijt in hotel- Beatles Ashram visit en initiatie in TM (Trancedentele meditatie)- s’avonds Prive live concert Indiase klassieke muziek.“ 

29 oktober- Dag 7 “ Ayurveda day” Yoga sessie en daarna ontbijt in het Hotel- Lezing over Ayurveda en individueel consult bij ayurvedische arts- Gedurende deze dag zullen er ook Ayurvedische massages gegeven worden (optioneel).

30 oktober- Dag 8 “Tibet Day” Boedhistische Vipassana meditatie sessie en daarna ontbijt in het Hotel- en dagtrip naar mooi en groot Tibetaans klooster.

31 oktober- Dag 9 “Devotion day” Yoga sessie en daarna ontbijt in het Hotel- Bezoek aan de Kriya Yoga ashram en meditatie in deze bijzondere tempel. S’middags mantras leren reciteren met mala en s’avonds een devotionele Puja in de Omkarananda Kamakshi Devi Temple- 

1 november- Dag 10 “Nature day” Bezoek aan de heilige Vashista Gufa meditatie grot+ wandeling naar Ananda Lok – We hebben een Yoga/meditatie sessie daar met een lunch met spectaculair uitzicht op de bergen en de rivier Ganges.

2 november- Dag 11- “Holy Haridwar day” –Yoga sessie en daarna ontbijt in het Hotel- dagtrip met een gids naar Haridwar met wandeling langs een rustige bezielde historische Hindu plek met mooie temples, drukke en kleurrijke bazaars. Tijdens de ondergaande zon genieten we van de mooie Ganga aartri ritueel op de beste plek op de Ghats aan de Ganges.

3 november- Dag 12 “Ashram Day”-Yoga sessie en daarna ontbijt in het Hotel- Dagtocht naar Pool Chatti ashram- Neelkanth mahadev temple en meditatie cave.

4 november- Dag 13 “shopping/free day” Yoga sessie en daarna ontbijt in het Hotel- Vrije dag om te shoppen, rusten, mediteren.. S’avonds gezamelijk diner en healing/ligconcert in de yogazaal.

5 november- Dag 14 “travel day” Gezamelijk ontbijt, spullen inpakken en we reizen laat in de ochtend terug naar Delhi, s’nachts vliegen we weer naar Amsterdam/Brussel.

6 november- Aankomst in Nederland/Belgie

 

De “Early Bird” prijs voor de Spirituele Retreat reis is € 1849,- per persoon als je voor 15 juni 2019 boekt. Daarna is de prijs € 2299,- 

 

Dit is inclusief:

 • Volledige Spirituele Retreat Programma + yogalessen s’ochtends. 
 • Luxe Hotels op basis van gedeelde 2 persoons kamer inclusief ontbijt.
 • Alle reiskosten binnen India.
 • Alle dagtochten & entree gelden.

Dit is exclusief:

 • Internationale retour vlucht naar Delhi
 • Eventuele 1 persoons kamer toeslag a € 300,-
 • E-Visa voor India
 • Reis & Annulering verzekering (is verplicht)
 • Inentingen
 • Persoonlijke uitgaven + Lunch/avondeten.

 

 

Algemene Reisvoorwaarden Ganeshayoga

Algemene Voorwaarden Ganeshayoga- spirituele reis India.

Algemeen:

Onderstaande algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle reserveringen die bij Ganeshayoga (Misja Vermeulen of de reisorganisator) zijn gemaakt. Daaronder vallen ook de eventuele (buitenlandse) reisorganisaties die door Ganeshayoga bij de uitvoering van de reserveringen zijn betrokken.

Artikel 1 Begrippen:

Reisorganisator: Misja Vermeulen/Ganeshayoga

Reiziger: Diegene die zich als deelnemer heeft ingeschreven voor de spirituele retreat in India van 23 oktober tot en met 6 november 2020 georganiseerd door de reisorganisator als voormeld.

Reisovereenkomst: De overeenkomst die de reisorganisator met de reiziger/deelnemer van de spirituele reis aangaat.

 

Artikel 2: De reisovereenkomst.

  1. De reisovereenkomst komt tot stand door schriftelijke aanvaarding (eventueel via mail) door de reiziger van het aanbod van de reisorganisator;
  2. Het aanbod van de reisorganisator is in die zin vrijblijvend dat zij door onvoorziene omstandigheden kan worden herroepen en/of dat programma onderdelen om dezelfde redenen kunnen worden aangepast of gewijzigd;
  3. De reis vindt definitief plaats als minimaal 6 deelnemers zich aangemeld hebben en de volledige reissom aan de reisorganisator hebben voldaan.
  4. De reiziger dient zelf voor een retour vliegticket naar New Delhi Indira Gandhi airport te zorgen. Voor dit onderdeel van de reis gelden uiteraard de algemene voorwaarden van de betreffende luchtvaartmaatschappij.
  5. De reiziger neemt geheel op eigen risico deel aan deze reis. Dit houdt in dat de reisorganisator noch de door hem ingeschakelde (buitenlandse) organisaties aansprakelijk kunnen worden gesteld voor ziekte, letsel of overlijden van de reiziger.
  6. De reiziger is verplicht om een goede reisverzekering af te sluiten waarbij de eigendommen van de reiziger verzekerd zijn alsook ziekte/annuleringskosten voldoende gedekt zijn door deze verzekering.
  7. De reiziger dient er rekening mee te houden dat India een ontwikkelingsland is en dat zich onvoorziene situaties kunnen voordoen bijvoorbeeld vervoer, het weer, stroomstoringen, accommodatie, slechte weg- en/of vervoersomstandigheden, gewijzigde openingstijden, stakingen etc. De reisorganisatie zal zich inspannen om dergelijke situaties zoveel mogelijk te voorkomen en/of te vermijden.
  8. Voor de reis naar India dient de reiziger te beschikken over een paspoort dat tenminste nog een half jaar geldig is bij aanvang van de reis. Daarnaast dient de reiziger uiterlijk 1 maand voor vertrek een e-visum aan te vragen. Dit kan via de Nederlandse internet site: https://e-visums.nl/india De reisorganisator is niet verantwoordelijk voor de aanvraag en/of afwijzing van het visum door de Indiase autoriteiten noch voor kosten voortvloeiend uit onzorgvuldigheid/nalatigheid van de reiziger voor de vereiste reisdocumenten.
  9. De reiziger dient zelf bij de GGD voor de benodigde inentingen zorgen.
  10. In geval van ziekte/verlet van de reisorganisator tijdens en/of na aanvang van de reis in India zal hij ervoor zorg dragen dat de programma onderdelen ter plekke zoveel als mogelijk doorgang vinden zo nodig met de hulp van plaatselijke reisorganisators en/of door locale ingehuurde spirituele ondernemers waarmee de reisorganisator nauw samenwerkt.
  11. De reisorganisator is niet verantwoordelijk voor de eventuele (illegale) acties van de reiziger en het in bezit zijn van verboden substanties en voorwerpen die in conflict met de regels van het land (India) zijn.

Artikel 3: De reissom:

 1. De reissom bedraagt € 1.899,- per persoon op basis van een gedeelde 2- persoonskamer. Bij boeking en betaling vóór doch uiterlijk 15 juni 2020 geldt een vroegboekkorting van € 250,-. De reissom komt dan op € 1649,- waarbij overboeking op de zakelijke bankrekening van de reisorganisator Ganeshayoga/Misja Vermeulen dient te zijn voldaan op 15 juni 2020. Indien inschrijving tussen 15 juni en 31 augustus 2020 plaatsvindt is de volledige reissom ad € 1899,- verschuldigd en dient dit bedrag uiterlijk 31 augustus 2020 te zijn overgeboekt op de bankrekening van de reisorganisator.
 2. Pas als de reiziger het gehele bedrag heeft overgeboekt respectievelijk voor 31 augustus 2020 wordt er definitief een plaats gereserveerd voor de spirituele retreat naar India. In de reissom zijn uitsluitend de diensten en voorzieningen begrepen zoals in het reisprogramma vermeld. Kennelijke (type)fouten of vergissingen in het reisprogramma verplichten de reisorganisator niet tot nakoming hiervan. 

Artikel 4: Annuleringen:

In geval van annulering geldt het volgende:

4.1  Bij annulering vóór 31 augustus 2020 heeft de reiziger recht op volledige restitutie en wordt het gehele bedrag teruggestort op de rekening van de reiziger.

4.2  Bij annulering na 31 augustus 2020 doch vóór 10 september 2020 is de reiziger 50 % van de reissom verschuldigd. 50% van de reeds betaalde reissom wordt teruggestort op de rekening van de reiziger.

4.3  Bij annulering na 10 september 2020 is de reiziger 100% van de reissom verschuldigd en vindt geen restitutie plaats.

Privacy Verklaring inzake AVG

Privacy Verklaring inzake AVG

 1. ganeshayoga.nl is een bedrijf van Misja Vermeulen. Hij geeft yogales op 2 verschillende locaties in Breda en Oosterhout en organiseert spirituele reizen naar India. Ganeshayoga is geregistreerd onder K.V.K. nummer 20159978 met vestigingsadres: Dr.Janssenslaan 135, 4902 XD te Oosterhout (NB)
 2. De reden waarom ik je om jou voor & achternaam, e-mail adres, straatnaam, postcode en huisnummer, plaatsnaam en land vraag, als je jezelf inschrijft voor de Spirituele India Retreat op de Spirituele Reizen pagina van ganeshayoga.nl is, om je na bevestiging van een inschrijving een factuur te kunnen sturen. Deze informatie is relevant en wettelijk verplicht is om op een factuur te vermelden.
 3. De persoonsgegevens worden via een plug-inn Paytium op de WordPress website www.ganeshayoga.nl opgeslagen. Via de payment provider Mollie- https://www.mollie.com/nl. Wordt de informatie van: Je naam, IBAN en BIC bankgegevens opgeslagen om de noodzakelijke online-betaling te kunnen doen. Als de betaling voor de reis is gelukt stuur ik je daarna een informatie e-mail naar je e-mail adres waar je de nodige informatie krijgt over India, en de spirituele India retreat reis in het bijzonder. Ik verwijder je persoonsgegevens data in zijn geheel van mijn website nadat de spirituele reis waar je jezelf voor ingeschreven hebt heeft plaats gevonden, of als je voor die tijd de reis zelf hebt geannuleerd. De bankgegevens die bij Mollie opgeslagen zijn laat ik nog staan totdat ik de jaarcijfers heb afgesloten van dat betreffende boekjaar.
 4. Je hebt het recht om inzage te hebben hoe en waar ik jouw persoonlijke data opsla, alsook het recht om deze te wissen, je hebt ook recht om bezwaar tegen het bezit van deze data te hebben. Je kan ook op elk moment per e-mail naar: info@ganeshayoga.nl het verzoek doen tot verwijdering van deze data. Deze zal ik z.s.m. in behandeling nemen en je data meteen wissen. Al is het natuurlijk wel handig dat ik je persoonsgegevens heb op het moment dat je de reis geboekt hebt en ook daadwerkelijk participeert aan deze reis. Bij een annulering van de reis wordt deze data sowieso binnen een maand verwijderd.
 5. Ik zal er zelf alles aan doen om correct met jouw verstrekte gegevens om te gaan deze goed te beveiligen op mijn eigen website www.ganeshayoga.nl Je hebt het recht om een klacht in te dienen bij het AVG middels deze link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/zelf-doen/privacyrechten/klacht-over-gebruik-persoonsgegevens.

Pin It on Pinterest

Share This