06-34769862 info@ganeshayoga.nl

A Spiritual journey of a lifetime

 

 • Wil jij het echte spirituele India ontdekken?

 • Ben je geïnteresseerd in yoga, mantra, meditatie, ayurveda?

 • Zoek je innerlijke rust en wil je werken aan je persoonlijke groei?

 • Ben je gefascineerd door de Hindoeistische en Tibetaanse culturele tradities?

 • Wil jij ook met een kleine groep spiritueel geïnteresseerden op reis?

 • Wil je op een mooie locatie verblijven aan de rivier de Ganges waar de energie zuiver en fijn is?

Over Misja Vermeulen:

India heeft mij altijd al geboeid, en ook zoveel gebracht en gevormd tot wie nu ben en wat ik met mijn leven doe. Ik heb hier verdeeld over verschillende periodes van mijn leven 3 jaar gespendeerd. Van alle plaatsen in India heeft Rishikesh wel een hele speciale plek in mijn hart veroverd. Het is de plek waar mijn innerlijke spirituele reis is begonnen.

Hier heb ik yoga mogen ontdekken, een opleiding hierin mogen volgen en ook nog initiaties in Kriya Yoga mogen ontvangen. Ik heb sitar concerten mogen spelen bij de opening van een tempel en ook tijdens de heilige Ganga Aartri bij de grootste ashram in Rishikesh.

Het reis/retreat programma:

Het reis/retreat programma is zo samen gesteld dat je kennis kan maken met diverse interessante facetten van spiritualiteit binnen de Indiase en Tibetaanse cultuur, te midden van een prachtige spirituele omgeving aan de voet van de Himalayas. Rishikesh is van oudsher een pelgrimsplaats waar de yogi’s worden opgeleid om daarna verder te trekken in de hoger gelegen gebieden om een leven van contemplatie en meditatie te leven. Haridwar is een van de vier plaatsen in India waar eens in de 12 jaar de Kumbha Mela plaats vindt wat de grootste spirituele bijeenkomst op aarde is.

Vlakbij Rishikesh heb je in een Tibetaans dorp een prachtig Tibetaanse klooster op een grote compound staan. Hier kan je genieten van de diverse  mooie kleurrijke tempels met prachtige grote Tibetaanse Stupa. Ik ga je tijdens het retreat in diverse sessies krachtige technieken geven om je innerlijke rust te versterken en lichamelijke en geestelijke blokkades weg te nemen. Ook worden er naast mij experts ingezet op o.a. het gebied van Ayurveda en Mantra.

Naast het retreat programma en uitstapjes laat ik ook voldoende vrije tijd over zodat je zelf op ontdekkingsreis kan gaan en ook van jouw rereat (“treat” betekend vanuit het engels vertaald dan ook traktatie) kan genieten. Als er nog specifieke wensen zijn naast het programma wat je wil doen, zien of leren naast het programma wat ik je aanbiedt, dan kan ik je uiteraard in contact brengen met de juiste mensen zodat jij alles uit jouw India retreat kan halen.

De accommodatie waar je verblijft is juist volgens een luxere westerse standaard (geen Indiaase standaard) en dus netjes en schoon op een goede locatie. Er volgen uiteraard nog wat leuke verassingen, maar die verklap ik nu nog niet 😉 Ik kan je wel beloven dat het een: “Journey of a Lifetime” wordt. 

Bij de onderstaande Aerial drone video krijg je een goed beeld van Rishikesh en van de Kriya Yoga Ashram waar we tijdens de Spirituele India retreat een stilte meditatie gaan doen. We gaan hier ook een Mantra “Aartri” ritueel meemaken. Er bestaat de mogelijkheid als Swami-ji er is om initiatie te krijgen in het heilige Kriya Yoga pad in het westen populair gemaakt door Parmahansa Yogananda! Deze bezielde yogi is in het westen bekend door de spirituele bestseller” Autobiography of a yogi”

Kriya Yoga Ashram Rishikesh, India

Yoga is as ancient as creation. It has progressively manifested itself on the astral plane and through the physical plane, to reach mankind throughout the centuries and eras. It has been transmitted from master to master and has been encoded in sacred texts. The origins of Kriya Yoga can be traced back to creation, its knowledge being called 'the true solar knowledge' - sauragyana (Bhagavad Gita IV, 1).During the centuries it had been taught or re-introduced by different incarnations of saints and sages. Whenever the technique is on the verge of extinction, either because of natural catastrophes or for other reasons, a fully realized Soul comes to save and re-introduce it.The technique of Kriya Yoga is outlined in the Upanishads too. Krishna taught the technique to Arjuna, as mentioned in the Bhagavad Gita. It was also presented by Maharishi Patanjali who wrote the Yoga Sutra ("The aphorisms of Yoga) for the spiritual development of humanity, text which is an authority in the field of yoga and is used as a reference.http://www.kriyayoga-shankarananda.com

Geplaatst door Aerial photography and videos op Donderdag 3 mei 2018

Wil je eerst even kennis maken of heb je behoefte aan meer informatie dan kan je vrijblijvend contact met me opnemen om te kijken of dat deze spirituele retreat bij jouw wensen past? Bel of App me gerust op: 06-34769862

Spirituele retreat programma India : 14 dagen  

(12 tot en met 25 oktober 2019)

 

12 oktober- Dag 1 aankomst in Delhi.  Aankomst tussen vroeg in de ochtend of s’nachts in Delhi. Transfer naar hotel

13 oktober- Dag 2 laat in de middag aankomst in Rishikesh- Aankomst in hotel. Dinner en daarna introductie en avond sessie in het hotel.

14 oktober- Dag 3 “Rishikesh Discovery Day”- ontbijt in hotel- wandeling van Lakshman Jhula – Ram Jhula- avond sessie in het Hotel.

15 oktober- Dag 4 “Indian Music Day” Ontbijt in hotel- Beatles Ashram visit- s’avonds Live Indiase muziek.

16 oktober- Dag 5 “Holy Temple Haridwar Day” Ontbijt in hotel- Dagtrip Haridwar inclusief  Ganga Aartri ritueel aan de Ganges in Haridwar.

17 oktober- Dag 6 “ Ayurveda Day” ontbijt in hotel- Doshas diagnose bij Dr Arora-  s’avonds een lezing van Dr. Arora over Ayurveda.

18 oktober- Dag 7 “ Yoga Day” ontbijt in het Hotel- kennismaking met verschillende yoga soorten + s’avonds nog een stilte meditatie + Aartri in de Kriya Yoga Tempel (eventueel Initiatie die dag in Kriya Yoga).

19 oktober- Dag 8 “Tibet Day” ontbijt in Hotel en dag trip naar Clement Town/Mindrolling Monastery in Dehradun.

20 oktober- Dag 9 “Nature day” ontbijt in hotel daarna met de taxi naar een mooie plaats buiten Rishikesh – Daar Yoga/meditatie sessie en picknick in de natuur. S’avonds de Ganga Aartri in Parmarth Niketan !

21 oktober- Dag 10 “Meditation Day” diverse meditatie sessies en les in meditatie technieken.

22 oktober- Dag 11- “Meditation cave day” – Het pad van de Yogi- diverse Krachtplaatsen in de buurt van Rishikesh bezoeken.

23 oktober  Dag 12 “Shopping Day” laatste dag in Rishikesh- Vrije tijd voor winkelen- Massage- Ayurvedische pols diagnose, laatste dingen kopen voordat we naar Delhi reizen.

24 oktober- Dag 13 “Delhi Day Tour” naar Lotus Temple- Humayun Tomb- Lodi Garden- Akshardam temple met de lichtshow. Gezamenlijk diner, uitrusten en vertrek s’avonds 23 oktober of nachtvlucht 24 oktober ( dag 13 naar Amsterdam)

25 oktober- Dag 14 Terugreis naar Amsterdam.

 

De “Early Bird” prijs voor de Spirituele Retreat reis is € 1475,- per persoon als je voor 15 juni 2019 boekt. Na deze datum is de prijs € 1750,- !

 

Dit is inclusief:
 • Volledige Spirituele Retreat Programma.
 • Inclusief live sessies en online programma “in 25 stappen naar meer innerlijke rust”. 
 • Luxe Hotels op basis van gedeelde 2 persoons kamer inclusief ontbijt.
 • Alle reiskosten binnen India.
 • Alle dagtochten & entree gelden.
Dit is exclusief:
 • Internationale retour vlucht naar Delhi
 • Eventuele 1 persoons kamer toeslag a € 275,-
 • E-Visa voor India
 • Reis & Annulerings verzekering (is verplicht)
 • Inentingen
 • Persoonlijke uitgaven
Algemene Reisvoorwaarden Ganeshayoga

Algemene Voorwaarden Ganeshayoga- spirituele reis India.

Algemeen:

Onderstaande algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle reserveringen die bij Ganeshayoga (Misja Vermeulen of de reisorganisator) zijn gemaakt. Daaronder vallen ook de eventuele (buitenlandse) reisorganisaties die door Ganeshayoga bij de uitvoering van de reserveringen zijn betrokken.

Artikel 1 Begrippen:

Reisorganisator: Misja Vermeulen/Ganeshayoga

Reiziger: Diegene die zich als deelnemer heeft ingeschreven voor de spirituele retreat in India van 12 t/m 24 oktober 2019 georganiseerd door de reisorganisator als voormeld.

Reisovereenkomst: De overeenkomst die de reisorganisator met de reiziger/deelnemer van de spirituele reis aangaat.

 

Artikel 2: De reisovereenkomst.

  1. De reisovereenkomst komt tot stand door schriftelijke aanvaarding (eventueel via mail) door de reiziger van het aanbod van de reisorganisator;
  2. Het aanbod van de reisorganisator is in die zin vrijblijvend dat zij door onvoorziene omstandigheden kan worden herroepen en/of dat programma onderdelen om dezelfde redenen kunnen worden aangepast of gewijzigd;
  3. De reis vindt definitief plaats als minimaal 6 deelnemers zich aangemeld hebben en de volledige reissom aan de reisorganisator hebben voldaan.
  4. De reiziger dient zelf voor een retour vliegticket naar New Delhi Indira Gandhi airport te zorgen. Voor dit onderdeel van de reis gelden uiteraard de algemene voorwaarden van de betreffende luchtvaartmaatschappij.
  5. De reiziger neemt geheel op eigen risico deel aan deze reis. Dit houdt in dat de reisorganisator noch de door hem ingeschakelde (buitenlandse) organisaties aansprakelijk kunnen worden gesteld voor ziekte, letsel of overlijden van de reiziger.
  6. De reiziger is verplicht om een goede reisverzekering af te sluiten waarbij de eigendommen van de reiziger verzekerd zijn alsook ziekte/annuleringskosten voldoende gedekt zijn door deze verzekering.
  7. De reiziger dient er rekening mee te houden dat India een ontwikkelingsland is en dat zich onvoorziene situaties kunnen voordoen bijvoorbeeld vervoer, het weer, stroomstoringen, accommodatie, slechte weg- en/of vervoersomstandigheden, gewijzigde openingstijden, stakingen etc. De reisorganisatie zal zich inspannen om dergelijke situaties zoveel mogelijk te voorkomen en/of te vermijden.
  8. Voor de reis naar India dient de reiziger te beschikken over een paspoort dat tenminste nog een half jaar geldig is bij aanvang van de reis. Daarnaast dient de reiziger uiterlijk 1 maand voor vertrek een e-visum aan te vragen. Dit kan via de Nederlandse internet site: https://e-visums.nl/india De reisorganisator is niet verantwoordelijk voor de aanvraag en/of afwijzing van het visum door de Indiase autoriteiten noch voor kosten voortvloeiend uit onzorgvuldigheid/nalatigheid van de reiziger voor de vereiste reisdocumenten.
  9. De reiziger dient zelf bij de GGD voor de benodigde inentingen zorgen.
  10. In geval van ziekte/verlet van de reisorganisator tijdens en/of na aanvang van de reis in India zal hij ervoor zorg dragen dat de programma onderdelen ter plekke zoveel als mogelijk doorgang vinden zo nodig met de hulp van plaatselijke reisorganisators en/of door locale ingehuurde spirituele ondernemers waarmee de reisorganisator nauw samenwerkt.
  11. De reisorganisator is niet verantwoordelijk voor de eventuele (illegale) acties van de reiziger en het in bezit zijn van verboden substanties en voorwerpen die in conflict met de regels van het land (India) zijn.

Artikel 3: De reissom:

 1. De reissom bedraagt € 1.750,00 per persoon op basis van een gedeelde 2- persoonskamer. Bij boeking en betaling vóór doch uiterlijk 15 juni 2019 geldt een vroegboekkorting van € 275,-. De reissom komt dan op € 1475,- waarbij overboeking op de zakelijke bankrekening van de reisorganisator Ganeshayoga/Misja Vermeulen dient te zijn voldaan op 15 juni 2019. Indien inschrijving tussen 15 juni en 31 augustus 2019 plaatsvindt is de volledige reissom ad € 1750,- verschuldigd en dient dit bedrag uiterlijk 31 augustus 2019 te zijn overgeboekt op de bankrekening van de reisorganisator.
 2. Pas als de reiziger het gehele bedrag heeft overgeboekt respectievelijk voor 31 augustus 2019 wordt er definitief een plaats gereserveerd voor de spirituele retreat naar India. In de reissom zijn uitsluitend de diensten en voorzieningen begrepen zoals in het reisprogramma vermeld. Kennelijke (type)fouten of vergissingen in het reisprogramma verplichten de reisorganisator niet tot nakoming hiervan. 

Artikel 4: Annuleringen:

In geval van annulering geldt het volgende:

4.1  Bij annulering vóór 31 augustus 2019 heeft de reiziger recht op volledige restitutie en wordt het gehele bedrag teruggestort op de rekening van de reiziger.

4.2  Bij annulering na 31 augustus 2019 doch vóór 10 september 2019 is de reiziger 50 % van de reissom verschuldigd. 50% van de reeds betaalde reissom wordt teruggestort op de rekening van de reiziger.

4.3  Bij annulering na 10 september 2019 is de reiziger 100% van de reissom verschuldigd en vindt geen restitutie plaats.

Privacy Verklaring inzake AVG

Privacy Verklaring inzake AVG

 1. ganeshayoga.nl is een bedrijf van Misja Vermeulen. Hij geeft yogales op 2 verschillende locaties in Breda en Oosterhout en organiseert spirituele reizen naar India. Ganeshayoga is geregistreerd onder K.V.K. nummer 20159978 met vestigingsadres: Dr.Janssenslaan 135, 4902 XD te Oosterhout (NB)
 2. De reden waarom ik je om jou voor & achternaam, e-mail adres, straatnaam, postcode en huisnummer, plaatsnaam en land vraag, als je jezelf inschrijft voor de Spirituele India Retreat op de Spirituele Reizen pagina van ganeshayoga.nl is, om je na bevestiging van een inschrijving een factuur te kunnen sturen. Deze informatie is relevant en wettelijk verplicht is om op een factuur te vermelden.
 3. De persoonsgegevens worden via een plug-inn Paytium op de WordPress website www.ganeshayoga.nl opgeslagen. Via de payment provider Mollie- https://www.mollie.com/nl. Wordt de informatie van: Je naam, IBAN en BIC bankgegevens opgeslagen om de noodzakelijke online-betaling te kunnen doen. Als de betaling voor de reis is gelukt stuur ik je daarna een informatie e-mail naar je e-mail adres waar je de nodige informatie krijgt over India, en de spirituele India retreat reis in het bijzonder. Ik verwijder je persoonsgegevens data in zijn geheel van mijn website nadat de spirituele reis waar je jezelf voor ingeschreven hebt heeft plaats gevonden, of als je voor die tijd de reis zelf hebt geannuleerd. De bankgegevens die bij Mollie opgeslagen zijn laat ik nog staan totdat ik de jaarcijfers heb afgesloten van dat betreffende boekjaar.
 4. Je hebt het recht om inzage te hebben hoe en waar ik jouw persoonlijke data opsla, alsook het recht om deze te wissen, je hebt ook recht om bezwaar tegen het bezit van deze data te hebben. Je kan ook op elk moment per e-mail naar: info@ganeshayoga.nl het verzoek doen tot verwijdering van deze data. Deze zal ik z.s.m. in behandeling nemen en je data meteen wissen. Al is het natuurlijk wel handig dat ik je persoonsgegevens heb op het moment dat je de reis geboekt hebt en ook daadwerkelijk participeert aan deze reis. Bij een annulering van de reis wordt deze data sowieso binnen een maand verwijderd.
 5. Ik zal er zelf alles aan doen om correct met jouw verstrekte gegevens om te gaan deze goed te beveiligen op mijn eigen website www.ganeshayoga.nl Je hebt het recht om een klacht in te dienen bij het AVG middels deze link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/zelf-doen/privacyrechten/klacht-over-gebruik-persoonsgegevens.

Boek hier uw Spirituele India Retreat

Pin It on Pinterest

Share This