06-34769862 info@ganeshayoga.nl
Wat moet ik meenemen voor de yogales?
Het is belangrijk om comfortabele kleding te dragen waar je bijvoorbeeld in een spreidstand kan staan. Het is ook nodig om een grote handdoek mee te nemen die je over je matje kan leggen. Als je een flesje water mee wil nemen kan dat natuurlijk ook. Ik heb zelf yogamatjes, dekentjes en kussentjes liggen waar je gebruik van kan maken, maar je kan natuurlijk ook je eigen spullen gebruiken als je dat fijner vindt.
Moet je niet heel erg lenig zijn voor yoga?
Nee, dat valt allemaal wel mee hoor.. Bij Ganeshayoga ligt de nadruk niet op het moeten presteren! Ongeacht je niveau doe je gewoon wat je mee kan doen. Als de blokkades in je lijf af nemen, zal je vanzelf zien dat je leniger wordt. Het mooie bij de lessen van Ganeshayoga is, dat je met de juiste mind-set en eenvoudige oefeningen heel veel resultaat kan bereiken en die innerlijke rust en ontspanning kan ervaren.
Voor wie zijn de lessen bij Ganeshayoga het meest geschikt ?
Over het algemeen komen er vrouwen tussen de 30 en 60 jaar bij Ganeshayoga op yogales die een ontspanningsmoment wel heel goed kunnen gebruiken. De meeste mensen die veel baat bij deze vorm van yoga hebben: zijn mensen met stress gerelateerde klachten, die slecht slapen, druk in hun hoofd zijn, niet goed in hun vel zitten, rugklachten hebben etc.. Maar ook geïnteresseerden in meditatie, bewustzijn en spiritualiteit komen hier.
Kom je in een vaste yoga groep te zitten?
Als je begint bij Ganeshayoga wordt je ingeschreven in een vaste yogagroep. Je kan wel in overleg een yogales inhalen op een andere lesdag. Als je van te voren al weet dat je een week niet kan is er ook de mogelijkheid om een keer 2 lessen in de week te volgen. De verwachting is dat je dan zelf even contact met me op neemt per e-mail zodat ik het in kan plannen.

Het lesrooster voor yogales is:

Lestijden: Op maandagavond worden er 2 yogalessen gegeven in de Verrijzeniskerk te Oosterhout:

18:30 – 20:00 – Yogales

20:15 – 21:45 – Yogales

Adres : Abdis van Thornstraat 68 C te Oosterhout (NB)

Het lesrooster voor meditatieles is:

 

Op donderdagavond worden er 2 meditatielessen in Oosterhout gegeven :

19:00-20:00 –  meditatieles

20:30 -21:30 – meditatieles

Adres : Vlaggeschip 18, 4902 CL te Oosterhout (NB)

kosten: € 11,50 per les (op basis van 10 lessen kaart á € 115,-)

Pin It on Pinterest

Share This