06-34769862 info@ganeshayoga.nl

Privé Meditatie Workshop

 

Vind je balans

Door bewust te zijn wat er in het hier en nu speelt in lichaam en geest, vind je de weg naar geluk en balans.

Herstel weer snel

Buig psychosomatische klachten zoals: stress, burn-out, druk zijn in je hoofd om naar herstel van lichaam en geest.

Leer stapsgewijs

Leer op jouw tempo mediteren en ontvang handvaten hoe dit stapsgewijs toe te passen in je dagelijkse leven. 

Sfeervolle les

Geniet van de muziek die ik live voor je speel tijdens de meditatie oefeningen om zo nog dieper in meditatie te kunnen gaan.

Krachtige technieken

De methodiek die je leert bevat authentieke krachtige oefeningen vanuit diverse tradities pragmatisch en makkelijk toepasbaar zijn.

Makkelijk te doen

Ongeacht je niveau zijn de oefeningen makkelijk toepasbaar en na enige oefening thuis maak je vorderingen, en pluk je de vruchten van de diverse meditatietechnieken.

Boek hier je workshop

Stuur me even een e-mail om je aan te melden en geef dan ook gelijk een aantal data door dat jou het beste uitkomt. Je kan me ook eventueel Whats-appen op telefoonnummer 06-34769862 voor een belafspraak.

1 + 14 =

FAQ

Is de meditatie workshop zowel voor beginners als gevorderden?

Omdat ik me kan afstemmen op jouw niveau kunnen we alles eruit halen wat er in zit, ik stuur bij waar nodig is om tot een goed resultaat te komen, zodat je door een heldere instructie met een goede basis en opgedane kennis weer tevreden naar huis kan. 

Is mediteren niet zweverig en vaag ?

Absoluut niet! Het is eerder het tegenovergestelde. Mijn ervaring is dat de resultaten gewoon voelbaar zijn in het lichaam en geest en dus heel tastbaar! Waar beginners eerder moeite hebben met het zogenoemde “spirituele” jargon, Maar dit komt natuurlijk omdat deze meditatie kennis uit bepaalde tradities uit Azie stammen. Zodoende ook de benamingen.

Moet ik nog iets specifiek meemen?

Alle benodigde spullen zijn in de praktijkruimte aanwezig. We zitten op comfortabele stoelen. Er zijn ook meditatiedekentjes aanwezig mocht je daar gebruik van willen maken. Mocht je iets specifieks fysiek mankeren? Of speciale wensen hebben? Laat me dit dan even van te voren weten.

Waar vind de workshop plaats ?

De meditatieworkshop vind plaats in mijn praktijkruimte aan huis op locatie: Vlaggeschip 18, 4902 CL  in Oosterhout (Noord-Brabant) Wat in de buurt van Breda ligt. 

Hoe lang duurt de workshop?

De workshop duurt totaal 4 uur. We beginnen met een intakegesprek waarbij je doelen en intentie waarom je wil leren mediteren (wat je op dit moment nodig hebt of binnen jezelf wil veranderen) We hebben naast de meditatie oefeningen ook een paar mini-breaks tussendoor om een bakje thee te drinken, om vragen te stellen en natuurlijk de benen te strekken. Uiteraard hou ik rekening met je aandacht en concentratie die je op kan brengen. Als je in het hier en nu bent vliegt de tijd voorbij.

Wat is je investering voor de workshop?

De investering voor deze meditatie workshop bedraagt €249,- inclusief 21 % BTW. Deze dient voor aanvang van de workshop betaald te worden, hier stuur ik je na de bevestiging van datum een factuur voor, neem contact met me op voor meer informatie of maatwerk met een kleine groep.

Wanneer vind de workshop plaats?

De datum voor jouw prive workshop mediteren spreken we samen in overleg af, er zijn geen concrete vaste data. Je hebt dus de vrije keus om deel te nemen wanneer het jou het beste uitkomt.

Waaruit bestaat de nazorg?

Omdat de Meditatie workshop heel persoonlijk toegespitst is op een bepaald doel of intentie die je hebt om te leren mediteren, maak ik een specifiek programma met de belangrijkste oefeningen voor jou en die stuur ik naar je op via e-mail.

Volg me op Facebook
Telefoon

06-34769862

Adres

Vlaggeschip 18, 
4902 CL Oosterhout (NB)

Pin It on Pinterest

Share This