06-34769862 info@ganeshayoga.nl
Hoe fijn is het om helemaal vanuit je kern te leven? Simpelweg bewust te ZIJN zonder dat je daarnaast veel meer nodig hebt. Een gevoel van vervulling in je leven… Zingeving wordt vaak gezien als iets wat we in het dagelijkse leven kwijt zijn geraakt. Vroeger werd dat gat door het geloof opgevangen, maar door de afnemende interesse hierin, wordt deze vervulling nu gecompenseerd in het nastreven van doelen buiten onszelf.

Ik heb zelf gemerkt tijdens de diverse meditatie retreats die ik heb gedaan, dat deze vervulling en geluksgevoel diep van binnen te vinden is. Door de connectie met je “zijn” te maken, kan je jezelf “resetten” en wordt daardoor het tijdelijke geluksgevoel dat je krijgt bij het behalen van een materialistisch doel onbelangrijk.

Mag ik je uitnodigen om deze vervulling vanuit een gezonde basis met jezelf te leren maken? De connectie met je “zijn” te maken en vanuit je kern te leren leven, op een ontspannen manier. Mag ik je de yoga “Tools” aanreiken om dit dagelijks weer toe te kunnen passen?

Een wekelijks terugkerende yogales bij Ganeshayoga gaat je hier enorm mee helpen om deze connectie met jezelf te maken. Daarom nodig ik je graag uit om dit zelf te komen ervaren, voel je van harte welkom bij een vrijblijvende gratis proefles ! https://www.ganeshayoga.nl/proefles/

Pin It on Pinterest

Share This