06-34769862 info@ganeshayoga.nl

Resonantie in Yoga:

Het principe van resonantie in Yoga is een krachtig middel en een natuurkundige wet die je leert toe te passen als je Yoga of Meditatie beoefend. Je lichaam en geest is als een vat vol potentieel,

Je hebt de mogelijkheid je Mind in resonantie te brengen met verschillende afstemmingen zowel positief als negatief. Alles is aanwezig. Als je bijvoorbeeld boos bent is het vrij gemakkelijk te voelen dat je op dat moment niet lekker in je vel zit! Het is dus de kunst om je te leren afstemmen op een heilzame positieve energie.

Hoe breng je jouw mind in Positieve Resonantie?

Deze oefening kan je daar enorm mee helpen, deze oefening komt ook regelmatig aan bod bij de yoga en meditatie les bij Ganeshayoga:

Ga in een comfortabele meditatie positie zitten. Plaats beide handen als een kom met de handpalm naar boven gericht in je schoot. De linkerhand ligt ontspannen op de rechterhand, de duimen raken elkaar aan.De twee handen vormen een lege kom, klaar om symbolisch iets te ontvangen.

Je brengt je aandacht naar je kruin(chakra) en visualiseer daar een beeld, symbol, of persoon die een sterke associatie bij jou oproept als je denkt aan het meest zuivere, pure, en heilige potentieel dat je in jezelf zou willen voelen. Als je daar 10-15 minuten met een krachtige concentratie ter hoogte van de kruin(chakra)op focussed, komt je lichaam en geest door deze krachtige visualisatie in resonantie met die pure, zuivere en verfijnde energie die bij dat beeld hoort.

Veel succes met de oefening! Ik wens je veel innerlijke rust, afstemming en levensgeluk toe.

Meer informatie over de Ganeshayoga lessen vind je hier:

Wil je dit delen met jouw netwerk zodat andere mensen ook kunnen profiteren van deze oefening? Deel deze gerust via de sociale media knoppen.

Pin It on Pinterest

Share This