06-34769862 info@ganeshayoga.nl

Vaak zie je in yogamagazines foto’s van stralende jonge super slanke vrouwen poserend in een erg moeilijke yogapose. Dit geeft helaas een vertekend beeld dat yoga alleen voor hun geschikt is…

Yoga is letterlijk voor: Every-Body. Wat vertaald vanuit het Engels eigenlijk twee dingen betekent: Voor iedereen en voor elk lichaam!

De meeste mensen die beginnen met yoga voelen de noodzaak om (weer) een goede connectie met hun lichaam te kunnen maken. Meestal zijn fysieke of stressgerelateerde klachten een startpunt voor een eerste yogales. Hoe je nu ook in je vel zit en waar je ook staat in het leven, de verandering begint met die eerste stap..

Yoga gaat gelukkig veel verder dan alleen het oplossen van een fysiek probleem. Het is een weg van connectie met jezelf te maken in het hier en nu, zelf acceptatie over wat je met je lichaam op dit moment kan (en nog niet kan). Het is een weg om zelf liefde te ervaren en de levensenergie te voelen stromen in je lijf. Diepe innerlijke rust en levensgeluk is het resultaat van regelmatige yoga beoefening.

Met yoga ontstaat er ruimte om lichamelijk en geestelijk te helen en ook vanuit je hart te leren leven. Je lichaam is een wonder waar je eigenlijk alleen maar van kan houden.

Yoga loves Every-Body!

Pin It on Pinterest

Share This